top of page

OGI TOOLS Group

Public·9 members

platformaları müşahidə edirəm və bir maraqlı

Salam dostlar, əziz forum üzvləri! Mən uzun müddətdir müxtəlif onlayn platformaları müşahidə edirəm və bir maraqlı tendensiya diqqətimi çəkir. İstifadəçilər getdikcə daha çox platformaların etik dəyərlərinə, sosial məsuliyyətinə diqqət yetirirlər. İnsanlar şəffaf, dürüst və ədalətli platformalarda olmaq istəyirlər. Mənə elə gəlir ki, bu, müasir cəmiyyətin yetkinliyinin göstəricisidir. Azərbaycanda bu baxımdan etik dəyərlərə sadiq olan, sosial məsuliyyət daşıyan platformalar hansılardır? Təcrübəli istifadəçilər olaraq, sizin seçiminiz nə olardı? Tövsiyələrinizi səbirsizliklə gözləyirəm.

13 Views

Mən çox vaxt düşünürəm ki, insanlar niyə bəzi platformalarda daha çox vaxt keçirir? Cavab sadədir — çünki orada özlərini rahat hiss edirlər. Rahatlıq isə bir çox amillərdən ibarətdir: dizayn, sürət, məzmun, istifadə asanlığı. Bu amillərin hamısı bir araya gələndə mükəmməl nəticə alınır. Mən bu yaxınlarda bütün bu amilləri özündə birləşdirən bir platforma tapdım. Həmin platforma kecmek ünvanındadır. Bu saytın dizaynı o qədər zövqlüdür ki, insan uzun müddət baxmaqdan yorulmur. Sürəti o qədər yüksəkdir ki, göz qırpımında istədiyin bölməyə çatırsan. Məzmunu o qədər zəngindir ki, saatlarla orada qala bilərsən. İstifadəsi o qədər asandır ki, heç bir təlimat olmadan hər şeyi başa düşürsən. Bu dörd keyfiyyət bir platformada cəmləşəndə ortaya əsl incəsənət əsəri çıxır. Mən bu platformanı kəşf etdikdən sonra başqa saytlara baxmağa az qala həvəsim qalmadı. Çünki burada hər şey var. Mən indi bu platformanı gündəlik istifadə edirəm və hər dəfə onun mükəmməlliyinə heyran qalıram.

Edited

Members

OGI Systems Ltd. 34 Tuval Str. Ramat Gan, Isreal, 5252244

ogilogo_edited.png
  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon

OGI TOOLS

OGI Systems is the leading global company for diamond technology tools, providing smart solutions for every stage of the diamond's manufacturing, grading and marketing since 1990.

Thanks for submitting!

02.png
bottom of page